Hyr hus eller lägenhet i Spanien

Spanien tillhör ett av svenskarnas favoriter när det gäller utlandssemester. Klimatet, närheten och de långa vita sandstränderna är några av de saker som lockar. Förra året gjordes det 1,63 miljoner semesterresor till Spanien av oss svenskar.

Hitta din semesterbostad i Spanien

Populära hus och lägenheter i Spanien

Boka direkt från privata uthyrare


Strandlägenheter San Javier

Nyrenoverade strandlägenheter 10 km. Söder om To...

Hyr en lägenhet i centrala Torrevieja

Centrala Torrevieja Från 2500:- /vecka Trerum...

Costa Blanca Moraira .Villa med gångavst.strand

Trevlig villa med 2 separata lägenheter lämplig ...

Apartamento vistas al mar mediterráneo

Apartamento 3º con vistas al mar y céntrico.2 do...

Villa Leila: Pool, jacuzzi & relax

Elegant house with 4 bedrooms and 3 bathrooms surr...

78 kvm terrass 250 m från bästa badstr.

Annorlunda lgh i ett plan med gigantisk möblerad ...

Suite with 2 terrace, mountain &sea view

We offer quiet and confortable suite with private ...

Fin lägenhet i Sabinillas på Solkusten

En mycket fin lägenhet i Residencial Duquesa, San...

Fräsch lgh nära stranden

2 rumslägenhet med en dubbelsäng samt två enkel...

Calella de Palafrugell, Costa Brava.

Åk till norra spanienkusten och Costa Brava. Cale...

Hyres Radhus i Gran Alacant( Alicante)

Gran Alacant en av Spaniens mest solpålitliga sem...

Chipiona, Sol och strand hela året.

Ungefär 300 meter från de vackra stränderna i R...

Se fler boende i Spanien!

Intressanta orter i Spanien

Torrevieja

Torrevieja - 320 soldagar om året!

Torrevieja är en stad och kommun i sydöstra Spanien.Staden Torrevieja är en av svenskarnas favoriter. Cirka 3000 svenskar äger ett boende i Torrevieja och många av dessa bor i staden året runt. När man ska till Torrevieja så flyger man till Alicante, som ligger 50 kilometer norr om staden. Lättast är det att ta sig hit med Ryan Air eller Norwegian. Klimatet i Torrevieja är mycket bra. Staden har över 300 soldagar om året och de få tillfällen det regnar är skurarna kortvariga. Kallast är det i januari och februari, då pendlar temperaturen mellan 12 och 16 grader. Varmast är det i juli och agusti, det är inte ovanligt med en temperatur över 30 grader.

Fina stränder i Torrevieja

Det finns många stränder och badvikar längs med Torreviejas kustremsa. Playa de La Mata, Playa de los Náufragos, Playa del Cura och Playa de los Locos. Dessa stränder har alla fått utmärkelser för underhållet. Stränderna har badvakter, blå flagg och duschar. De är även rullstolsanpassade så att alla ska kunna komma ner till havet. Vid de många badvikarna är det mindre folk, men då bör man även tänka på att det saknas badvakt.

Mallorca

Mallorca, en favorit i Spanien

Man beräknar att cirka 15 miljoner turister besöker Mallorca varje år och ön har verkligen någonting för alla. Oavsett om man vill sola hela dagen och ligga på stranden eller om man är en upptäcksresande på jakt efter spännande naturupplevelser så har ön något att erbjuda. Detta trots att ön knappt är större än Gotland.

Formentor

Formentor ligger på Mallorcas nordligaste spets och man tar sig dit via smala serpentinvägar med djupa klippstupp vid sidorna av vägen. Längst ut på Cap de Formentor ligger en fyr. Från fyren har man en fantastisk utsikt över havet och har man tur kan man se ända till grannön Menorca. Det finns ett café uppe vid fyren för den som är fikasugen.

Palma

Palma är en riktig spansk storstad, vilket innebär att gammalt och nytt blandas med varandra. Man kan vandra runder i stadens gamla stadsdelar och beundra gamla byggnader, men man kan även shoppa loss i stadens eleganta butiker eller varför inte ta en promenad längs med strandpromenaden och beundra de vackra båtarna som ligger i hamnen? Några sevärdheter i Pamla är La Seu, katedralen i Palma, Par de la Mar, parken intill katedralen och Castell de Bellver, ett praktfullt slott precis utanför Palma.