Mysig enkel stuga med mycket charm i Roslagen

Stuga, Ängsvägen, 76010, Österåker, Sverige

Pris / natt
Från 0 SEK
Bostaden hyrs ut av Lotta Z

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
8
Antal badrum
1
Storlek
80
ID
1055
Villkor
Standard
Min. nätter
4

Beskrivning

Det här är en supermysig stuga i Roslagen, mellan Åkersberga och Norrtälje, bara 45 minuters bilväg från Stockholm.

Stor tomt med gräsmatta för spel eller bara för att njuta av solen, bergknalle och ett litet skogsparti. Insynsskyddat från grannar. Sol på tomten från tidig morgon till kl 18 på kvällen sommartid.

Bara några minuters promenad till sjö med badplats som är barnvänlig. Roslagsleden och svampskogar ligger en kilometer bort längs en lugn grusväg. Skärgården ligger 5 km bort.

Husen har enkel standard, dvs rinnande kallvatten finns bara i slang på tomten, dricksvatten finns i dunkar och toaletten är ett torrdass. Men jag åker själv hit varje sommar och vissa hösthelger och allt är ordnat på ett mycket smart sätt. Det finns elvärme samt öppen spis inomhus. Köket är fullt utrustat med spis, ugn och mikro och stor kyl och frys och jag har lagat en massa rätter för stora sällskap här. Torrdasset är i ett separat rum med taklampa, elvärme och fönster. Det finns också ett "duschrum" med golvbrunn där man kan tvätta av sig genom att värma upp vatten. Och så förstås finns bastun i anslutning, som är stor nog för 3-4 personer.

Sovlösningen består av 2 våningssängar för 4 personer, en bekväm bäddsoffa för 2 personer. Och en 120 cm säng i ett stort gästrum där 2 kan sova. Det finns även möjlighet att lägga madrasser på golvet om man föredrar det.

Vardagsrummet är supermysigt med öppen spis och stor bekväm soffa. Här finns ockås ett matbord där fem personer kan sitta.

Det här är en underbar stuga för den som vill komma bort ett tag, vara nära naturen och få njuta av tystnaden. Men man måste vara beredd på att alla bekvämligheter som man får på ett hotellrum inte finns här. För mig är det skönt att leva lite enklare ett tag. Känner du samma sak är det en perfekt stuga för sig.

Jag har använt mobilt bredband här med Telia/Halebop och Tre och det ahr fungerat bra. Jag har en Halebop-dosa som man kan ladda pengar på för några dagar eller en vecka.

Jag har många foton och recensioner. Fråga mig så skickar jag gärna länkar.

Husregler

Ingen rökning inomhus.
Ni tar med egna lakan och handdukar.
Städning sköts av gästen och stugan ska lämnas i samma skikck som när ni anlände. Disken ska vara diskad, ytor avtorkade, golvet sopat eller dammsuget, täcken ihopvikta, dörrar låsta och alla lampor och annan el (som bastu) avstängd.
Det går att parkera på tomten annars är enda tillåtna parkering på ängen vd P-skylten.

Bekvämligheter

  • Passar barnfamiljer
  • TV
  • Kök
  • Öppen spis
  • Parkeringsplats ingår

Karta

Kalender