Hyr ett exklusivt spa i norra skåne

Stuga, Mala, 28020, Bjärnum, Sverige

Pris / natt
Från 0 SEK
Bostaden hyrs ut av Ulf E

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
10
Antal badrum
2
Storlek
210
ID
1133
Villkor
Standard
Min. nätter
5

Beskrivning

SPA Trollstugan består av två nybyggda exklusiva stugor med eget SPA intill en sjö. I spa-avdelningen finns fitness-hörna, ång/torr-bastu och två lyxiga elektroniska massagestolar. Spa-bad för 8 personer finns utomhus. Stugorna är belägna i en lugn och rofylld miljö med skogen och sjön som närmsta grannar. Rikt fågel-och-djurliv. Möjlighet till att fiska i sjön. Tillgång till egen brygga och båt.

Här finner ni lugnet efter en stressig dag.

Här finns aktiviteter för liten som stor såsom sandlådor, gungor, cyklar och fiske mm.


Två nybyggda exklusiva stugor 20 meter från sjön. Stugorna är belägna 10 km norr om Hässleholm i en lugn och rofylld miljö med skogen och sjön som närmsta grannar.

Stugorna är fullt utrustade med vars ett komplett kök och vars en toalett med dusch.

Stuga 1 ( Trollstugan ) har tre sovrum med två dubbelsängar och en våningssäng. Öppen planlösning med kök och TV-rum. 50 kvm altan med utsikt över sjön, trädgårdsmöbler finns.


Stuga 2 ( Spa-stugan ) har två sovrum med en dubbelsäng och två singelsängar på ovanvåningen, där finns även ett TV-rum. På markplan finns en öppen planlösning med kök och TV-rum. 40 kvm spa-avdelning med fitness-hörna, bastu och massagestolar. Spa-bad finns utomhus. Läs mer om detta under fliken SPA-avdelning. 30 kvm stenbelagd terrass med trädgårdsmöbler och tillgång till stor grill.

Vacker natur med rikt fågel och djurliv och fina stigar och skogsvägar att vandra eller cykla på. 4 vuxencyklar och 4 barncyklar finns att tillgå. Även darttavla finns. 5 km från stugorna finns det möjlighet till hästridning med bla. islandshästar. Flera golfbanor finns inom 1 mils radie.

Det är 6 mil till Helsingborg och 10 mil till Öresundsbron.

Garage finns med plats för två bilar.

Husregler

Ankomsttid kl.16.00, avresa kl.12.00.

Bekvämligheter

  • Passar barnfamiljer
  • TV
  • Bubbelbad
  • Kabel-tv
  • Kök
  • Parkeringsplats ingår

Karta

Kalender

Närliggande objekt