Studio för 2 personer i Gotiska kvarteren/Gamla Stan

Lägenhet, Carrer d'Ataülf, 08002, Barcelona, Spanien

Pris / natt
Från 0 SEK
Bostaden hyrs ut av Claudia C

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
2
Antal badrum
1
Storlek
25
ID
1311
Villkor
Strikt
Min. nätter
3

Beskrivning

Denna studio ligger på en av Barcelonas mysiga smågator i de berömda Gotiska kvarteren. Torget La Plaça de la Mercè ligger bara en minut bort, på tre minuters gångavstånd når du huvudgatan La Rambla och här ligger även metrostationen Drassanes med utmärkta kommunikationer runtom i staden. Till gågatan som länkar samman alla Barcelonas stränder tar det knappt 10 minuter till fots.

Lägenheten ligger på tredje våningen i en fastighet med hiss. Anpassat för 2 personer och fullt utrustat med pentrykök, kyl, mikrovågsugn, TV och trådlöst internet.

Om området: Gotiska kvarteret är ett av fyra delar av Barcelonas Gamla Stan och ett av dess mest attraktiva delar. Känt för sin bohemiska atmosfär med smala gator och byggnader i äldre stil. Härifrån når du nästan alla viktiga attraktioner till fots. Det finns mängder av restauranger, barer, caféer, konditorier och matbutiker att välja mellan.

Vid bokning tillkommer en avgift för slutstädning på 20 EUR.

Så här når du lägenheten:
Med allmänna transportmedel: Ta flygbussen till Plaça Catalunya, därifrån gröna tunnelbanelinjen till Drassanes och därifrån kort promenad till lägenheten. Pris: Flygbuss 5.75 EUR, enkelväg med tunnelbana 2 EUR. Resan tar ca 1 timme.

Taxi: Följ taxiskyltarna vid ankomsthallen för att hitta till taxiparkeringen. Priset varierar mellan 30-35 EUR, resan tar ungefär 25 minuter.

Hör gärna av dig om du har frågor kring detta boende, så svarar jag så snabbt jag kan!

Karta

Kalender

Närliggande objekt