Strandlägenhet med 2 sovrum och stora balkonger

Lägenhet, Carrer de Sant Miquel, 08003, Barcelona, Spanien

Pris / natt
Från 0 SEK
Bostaden hyrs ut av Claudia C

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
3
Antal badrum
1
Storlek
36
ID
1328
Villkor
Standard
Min. nätter
120

Beskrivning

Detta är en hörnlägenhet som ligger i Barcelonas strandområde Barceloneta. Den har två stora balkonger, ett vardagsrum, ett dubbelrum, ett enkelrum, kök och badrum med dusch. Hyrs ut möblerad och fullt utrustad. Tvättmaskin, elektrisk spishäll och mikrovågsugn finns. Totalyta 36 kvm.

Om området: Barceloneta är ett av Barcelonas mest eftertraktade områden, då det ligger både strandnära och centralt. Ner till havet tar det inte mer än några minuter och i här finns mängder av restauranger, marknader och mysiga uteserveringar att välja mellan. Köpcenter öppet varje dag i veckan, flera berömda nattklubbar och flera gym ligger även det på nära promenadavstånd. Mycket bra kommunikationer med flera busslinjer och metro.

Hyra vid långtidskontrakt (från 4 månader och uppåt): 5300 kr/mån. Det tillkommer en månadshyra i kontraktsskrivningsavgift och 2 månadshyror i deposition. Depositionen betalas tillbaka på utflyttningsdagen så länge inga skador skett i lägenheten. Det går bra att skriva kontrakt på kortare tid till att börja med och därefter förlänga utan extra kostnader.

Har du några frågor om detta boende är du välkommen att skriva ett meddelande, så svarar jag så snabbt som möjligt. Välkommen med din förfrågan.

Karta

Kalender

Närliggande objekt