Rymligt solbeläget hus nära bad & fiske

Hus, Tjädervägen, 51276, Hillared, Sverige

Pris / natt
Från 0 SEK
Bokningsförfrågan är inte möjlig längre. Hyrboende.se kommer tas över av ny ägare och nytt system inom en snar framtid.
Bostaden hyrs ut av Lennart R

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
8
Antal badrum
2
Storlek
179
ID
3312
Villkor
Standard
Min. nätter
5

Beskrivning

Ett vackert och rymligt trähus i herrgårdsstil med stor altan med paviljong i österläge med tidig morgon- och förmiddagssol och med en väl tilltagen balkong i västerläge med eftermiddags- och och sen kvällssol. Det finns tre sovrum på andra våningen och ett bibliotek. Ytterligare ett sovrum på bottenplanet med utgång till altanen, d.v.s. totalt 8 sovplatser. Ett trevligt kök med alla kökstillbehör man kan behöva inklusive ett frysskåp och ett kylskåp. Toalett med dusch och badkar på andra våningen och en mindre toalett på bottenplanet meden relativt ny kombinerad duschkabin med såväl massagestrålar, ångbad som tropiskt regn förutom vanlig dusch. Huset har kraftig fiberuppkoppling och en 55 tums ny smart-TV med tillgång till allt i det stora vardagsrummet. Dessutom finns det ett litet arbetsrum med tillgång till en fast dator bredvid köket. I källaren finns tillgång till en rejäl tvättmasikn och torkutrymmen med streck.
Huset omges av en stor, kuperad och vacker trädgård. Gott om plats för bilar på uppfarten till huset. Denna uppfart är belägen på tomten och hör till huset, så ingen annan kan ställa sina bilar där. Huset är trevligt och ändamålsenligt möblerat med bl.a. ett stort matsalsbord med plats för tolv vuxna personer.

Husregler

Allt och alla utrymmen får användas i huset utom ett arbetsrum samt två förvaringsutrymmen i källaren. I övrigt gäller naturligtvis gängse regler för uthyrning med städning och varsamhet samt att allt lämnas i det skick det är när man kommer.

Karta

Kalender

Närliggande objekt