Hus på strandtomt med egna bryggor

Hus, , 523 90, Ulricehamn, Sverige

Pris / natt
Från 0 SEK
Bostaden hyrs ut av Niclas L

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
Rymmer
10
Antal badrum
2,5
Storlek
170
ID
4139
Villkor
Standard
Min. nätter
2

Beskrivning

Mittemot Ulricehamns city ligger det gamla utflyktsmålet och cafét Solvik. Privat strandtomt, tre bryggor plus en badbrygga med stege och elmotor. och utsikt över hela staden och sjön. Huset är från 1901 – numer utbyggt och renoverat tidsenligt till åretruntboende för en familj på 150 + 20 boendekvadrat. En huvudbyggnad med fem rum plus kök, tvättstuga och två badrum. Ett fristående gästhus på 20 kvadrat med eget vatten och toalett. Alla bekvämligheter som riktigt avlopp, vatten, bergvärme och vattenburen golvvärme.

I huvudbyggnaden finns tre stationära sovrum – ett stort (20 kvadratmeter) med eget badrum, garderob och dubbeldörrar rakt ut i trädgården (och tre meter till vattnet). Två medelstora (11 kvadrat) i egen del i andra änden av huset tillsammans med glasveranda på 20 kvadratmeter. Vill man så finns det gott om utrymme i alla sovrummen att fylla på med fler bäddar.

I gästbyggnaden finns två sängplatser med har utrymme för fler extrasängar.

Det går att ta sig till och från Solvik åt tre separata håll.
1. Från Åsastugan till Ulricehamn City är 3,3 km – 13 minuter med cykel i lugnt tempo. 30 minuter med fötterna i normal promenadtakt och 7 minuter med bil.
2. Från den egna parkeringen (för 4 bilar) tar det 9 minuter till Ulricehamns city. 20 minuter till Borås och 50 minuter till Göteborg.
3. Från den egna båtbryggan är det 550 meter till Ulricehamns strandpromenad (city). Det tar 3 minuter med båt. 20 minuter att simma (rekomenderas ej) och 5 minuter på skidor (is krävs).

Husregler

Sola, bada och grilla mycket.

Karta

Kalender

Närliggande objekt