Bo i närheten till naturen/skidbacke

Stuga, Näsfjällsåsen, , ,

Pris / natt
Från 404 SEK
Bostaden hyrs ut av Näsfjället S

Hyr säkert med Hyrboende.se

  •  Boka smidigt online
  •  Säkra betalningar med bedrägeriskydd
  •  Inga dolda avgifter
  • image
Rymmer
6
Antal badrum
1
Storlek
48
ID
4300
Villkor
Standard
Min. nätter
1

Beskrivning

Näsfjället är sälenfjällens nordligaste fjäll och omges av nationalpark och naturreservat. Näsfjället är en sportanläggning både sommar och vintertid.
Näsfjället behåller sin nuvarande skepnad med natur och hälsa i focus. 10 nedfarter på natursnö, drygt 15 km längdspår och oändliga skoterleder längs Kungsleden. Anläggningens service består av stugbyn med bed and breakfast, husvagnscamping med 30 platser. Som håller på att utökas till ca 50 nya campingplatser. Samt tillhörande servicehus för campingen med dusch, diskmaskin, tvättmaskin, torktummlare, torkskåp och kokmöjligheter. Reception, skidshop, relax med bastu dam/herr och eluppvärmd badtunna utomhus.

Husregler

BOKNINGSVILLKOR
INFORMATION VID BOKNING AV STUGA

Bokningen är bindande när den blivit bekräftad. Då Näsfjället bara har tillgång till natursnö, har vi ingen snögaranti!
Fakturan kommer automatiskt skickas ut via Svea Ekonomi, dagen efter bekräftelsen har skickats.

I priset ingår hela hyreskostnaden för stugan med det antal bäddar som finns angivet i bokningsbekräftelsen, samt el.
I logipriset ingår inte städning, sänglinne, handdukar, toapapper/hushållspapper.
Alla stugor är komplett utrustade för självhushåll och har varmt och kallt vatten, el-värme, elspis/spishäll, mikro, kylskåp, dusch och wc.
I stugan finns köksutrustning samt bäddutrustning (madrass kudde, täcke) exkl. sänglinne för det antal personer som är angivet i bokningsbekräftelsen. Du behöver ta med dig handdukar, lakan (ej sovsäck), toa-hushållspapper och diskmedel.
Vi erbjuder familjer med små barn att låna barnsäng och barnstol gratis.
Vi rekommenderar dig att förboka detta innan ankomst, då det finns ett begränsat antal. Barnsäng och barnstol hämtas ut i receptionen vid ankomst. Tänk på att täcke, kudde och linne till barnsängen ej ingår.

Minimiålder för beställaren är 18 år och minst en person i sällskapet som skall bo i stugan skall ha fyllt 18 år om ingen annan överenskommelse gjorts.

Incheckning efter att receptionen har stängt:
Kommer du när receptionen har stängt, finner du din nyckel i ett kuvert med namn i postlådan till höger utanför receptionsdörren, enligt överenskommerlse vid bokningen.NÅGRA REGLER FÖR ALLAS TREVNAD


* Du ansvarar själv och är ersättningsskyldig för alla skador, som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. (En hemförsäkring med utökat reseskydd brukar täcka denna typ av skador.)
* Du får inte använda stugan till något annat än det som avtalats vid bokning Du får heller inte låta fler personer övernatta i stugan än vad som uppgivits vid bokningen.
* Stör inte lugnet på anläggningen med bilkörning mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och undvik tomgångskörning.
* Skoteråkning kring stugorna är ej tillåtet. Håll gånghastighet inom området. Självklart är du som fordonsförare alltid nykter och har giltigt körkort alt. förarlicens!
* En generell regel på anläggningen är att visa hänsyn. Störande uppträdande är inte tillåtet. Nattro skall råda mellan 23.00-07.00 då detta är ett område med familjekaraktär.
* De flesta stuggäster uppträder hänsynsfullt. Personalen kan i undantagsfall tvingas vidta åtgärder mot gäster som inte respekterar våra enkla och självklara ordningsregler. Stuggäster som uppträder störande inom området kan avvisas. Hyresavtalet upphör att gälla med omedelbar verkan om:
* ni eller någon i ert sällskap uppträder störande i lägenheten/stugan/området.
* ni eller någon i ert sällskap begår skadegörelse i lägenheten/stugan/området.
* lägenheten/stugan används till ej avsett ändamål. Om avtalet upphör att gälla på grund av ovan nämnda fall måste ni och ert sällskap omedelbart flytta från lägenheten/stugan och ni äger ej rätt att återfå någon del av hyresbeloppet.
* Hyrda stugor får endast disponeras av registrerade hyresgäster. Undantag får dock göras i samförstånd med ledningen.
*Det råder totalt rökförbud i alla stugor och andra lokaler. Saneringskostnad, från 3.000,- kronor, tas ut av gäst som bryter mot detta förbud.
* Rökare ombedes visa hänsyn mot övriga gäster. Tänk på att fimpar kan vara ytterst skadliga för små barn, så plocka upp dina fimpar. Rökning är enligt svensk lag förbjudet i lokaler dit allmänheten har tillträde såsom exempelvis restaurang, servicehus, reception. Var vänlig och undvik rökning i omedelbar anslutning till ingångar till dessa lokaler samt stugor och liften.
* Hundägare ombedes visa största möjliga hänsyn mot övriga gäster. Håll hunden i kort koppel, plocka upp efter den eller rasta den utanför området.
* Hjälp oss att hålla anläggningen ren och skräpfri. Använd sopbehållarna som finns inom området.
* Var aktsam om naturen – den behöver ditt skydd! Slösa inte i onödan med vatten och el.

Karta

Kalender

Närliggande objekt