Flytta eller zooma kartan ändrar sökningen

Vikingo, Mil Palmeras, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar
Calle Pablo Picasso 1, Playa Flamenca, Orihuela Costa, Torrevieja, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar
Urbanización de las Mil Palmeras Sevillas, Orihuela, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar

Hyr lägenheter och hus i Orihuela Costa

Orihuela Costa är ett kustdistrikt i Orihuela kommun, ett mycket viktigt område på Costa Blanca kusten, söder om Valencia och i sydöstra Spanien. Det ligger 55 kilometer söder om provinsens huvudstad, och på samma avstånd från Murcia.

Kusten är allmänt byggd på grund av den stora turismen den har fått genom åren. Men det bevarar fortfarande viktiga virgin enclaves som Moskabäcken, Sierra Escalona och flera raviner av stort intresse. Dehesa och La Pinada de Campoamor sticker ut på ett viktigt sätt.

Inom dess territorium är mer än 57 urbaniseringar med mycket olika amplitud fördelade. På samma sätt har det två marinor: Dehesa de Campoamor och Cabo Roig. Som en stad som är dedikerad till turism har den många hotell som tillåter trevligt boende att njuta av stränder och vikar.

Stränder i Orihuela Costa

Över 20 kilometer från staden Orihuela, i riktning till Bigastro och passerar genom San Miguel de Salinas, har Orihuela 16 kilometer kust. Omväxlande transparenta vattenklippor och stränder med fin sand med erkänd prestige: Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca och Mil Palmeras. De flesta av stränderna har blå flagg.

Ett av de mest besökta områdena är en magnifik köpcentrum som kallas La Zenia Boulevard där tusentals besökare och invånare i närliggande kommuner kommer.

Områden för uthyrning av lägenheter och hus

Lägenheter och hus i La Zenia

Lägenheter och hus i Cabo Roig

Lägenheter och hus i Playa Flamenca

Lägenheter och hus i Punta Prima

Villamartin