Om The Real Estate Agency

The Real Estate Agency är Fastighetsbyråns verksamhet i Spanien. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag och ett helägt dotterbolag till Swedbank. Swedbank är Sveriges största bank och ett av landets mest välkända varumärken.

Fastighetsbyrån startade redan 1966 i Sverige och har idag ca 250 kontor och 1400 medarbetare. Tillsammans förmedlar kontoren kring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. I Spanien har vi funnits sedan 2008 och bygger nu ett kontorsnät längs Medelhavskusten samt på Mallorca och Kanarieöarna. Vi har stor nytta av vårt svenska ursprung i kunskapen om hur man driver en framgångsrik mäklarkedja. Det nära samarbetet mellan de spanska och de svenska kontoren gör att vi ständigt kommer i kontakt med kunder som är intresserade av en bostad i Spanien.

Hyrboende.se har knutit ett exklusivt samarbetsavtal med The Real Estate Agency för att bredda utbudet av tjänster till deras köp- och säljkunder.I detta skede erbjuds tjänsterna i Torrevieja med omnejd på Costa Blanca.

Vill du veta mer om The Real Estage Agency?
Snabbfakta