Flytta eller zooma kartan ändrar sökningen

Plaza Cádiz, Nerja, Spanien
Lägenhet med 6 bäddar
Calle Martagina, Manilva, Spanien, Manilva, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar
Av. Leopoldo Alas Clarín, San Luis de Sabinillas, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar
Calle Paseo Paraíso, Manilva, Spanien
Lägenhet med 6 bäddar
Av. Leopoldo Alas Clarín, San Luis de Sabinillas, Spanien
Lägenhet med 4 bäddar
C/Rosa 1A, Royal Park 52, Orihuela Costa, Alicante, Spanien
Hus med 4 bäddar
Calle del Puerto Romano, La Mata, Spanien
Lägenhet med 5 bäddar
Av. Dr. Gregorio Marañón, Torrevieja, Spanien
Lägenhet med 8 bäddar
, São Brás de Alportel, Portugal
Hus med 6 bäddar
Av. Diego Ramírez Pastor, Torrevieja, Spanien
Lägenhet med 5 bäddar
Av. Diego Ramírez Pastor, Torrevieja, Spanien
Lägenhet med 2 bäddar
Calle Valencia, Torrevieja, Spanien
Lägenhet med 5 bäddar
Carrer Dinamarca, Campomar, Spanien
Bed & Breakfast med 4 bäddar
Calle Moreno Torroba , Estepona, Estepona,Malaga, Spain
Lägenhet med 4 bäddar
Calle el Barrio, Nerja, Spanien
Lägenhet med 1 bäddar

Sida 1 av 5  
   

Hyra lägenheter och hus i Spanien

Spanien tillhör ett av svenskarnas favoriter när det gäller utlandssemester. Klimatet, närheten och de långa vita sandstränderna är några av de saker som lockar. Förra året gjordes det 1,63 miljoner semesterresor till Spanien av oss svenskar.

Costa Blanca

Costa Blanca eller vita kusten sträcker sig längs Spaniens östra kust (ungefär i mitten) och täcker provinsen Alicante.

Norr om Denia ligger Costa del Azahar och söder om Torrevieja ligger Costa Calida.

Costa Blanca är inte lika kallt eller vått på vintern som Costa Brava, norr om Costa Blanca, och det är inte lika fuktigt eller varmt på sommaren som Costa del Sol i söder.

Costa Blanca har de bästa året runt temperaturer. Klimatet erkänns som ett av de bästa i världen av Världshälsoorganisationen.

Många människor med artrit kommer till Costa Blanca och inom några dagar känner de sig mycket bättre. Under vintermånaderna har Costa Blanca turen att ha nästan lika många soliga dagar som på sommaren.

Costa Blanca är känd för sin turism. En gång i tiden var platserna längs kusten oftast bara små fiskebyar. Då lockade det fantastiska klimatet och stränderna turister och området blomstrade. Vissa städer har begränsat sin utveckling och behållit sina ursprungliga charm medan andra har överutvecklat och förlorat vilken charm de ursprungligen hade.

Costa Blanca har över 100 km sandstränder och steniga vikar och många av stränderna har den eftertraktade europeiska blå flaggan som betyder renhet och säkert bad.

Hitta boende – Lägenheter och hus på Costa Blanca

Lägenheter och hus i Torrevieja

Lägenheter och hus i Orihuela Costa

Lägenheter och hus i La Zenia

Lägenheter och hus i Playa Flamenca

Lägenheter och hus i Cabo Roig

Lägenheter och hus i Alicante

Costa del Sol

Vid Medelhavet sträcker sig Costa del Sol längs mer än 150 kilometer kust i provinsen Malaga på södra Iberiska halvön. Dess namn, ”Solens kust”, beror inte på bara en chans: med över 325 soliga dagar om året och ett välvilligt klimat, är detta en paradisisk plats med stränder som passar alla smaker.

Börjar vid Maro-klipporna och sträcker sig genom Nerja, med dess utsiktspunkt och grotta från Balcón de Europa; förtjusande Torrox; ståtliga Vélez-Málaga; attraktiva Rincón de la Victoria; den magnifika huvudstaden; de berömda Torremolinos; Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estepona, Manilva och fridfulla Casares, Costa del Sol är en drömplats för en semester där möjligheterna är oändliga.

Varje strand har sina egna charm. Vissa är livligare, andra är tystare och mer ensamma; vissa är helt orörda och andra har de modernaste tjänsterna. Du hittar säkert ditt eget personliga paradis på Costa del Sol.

Från den västra kusten av Cadiz till Nerja, på gränsen till provinsen Granada, finns det ett område där turismen är mycket utvecklad. Vattnen är lugna, varma och transparenta, och landskapet är vackert och varierat, eftersom många stränder ligger mellan bergen och havet.

En stor andel av det totala tillgängliga boendet i Andalusien är koncentrerat till västra Costa del Sol. Det finns många turisttjänster av alla slag, inklusive kaj för idrottsbåtar vid 13 marinor och yachtklubbar, liksom golfbanor, alla typer av idrottsanläggningar, kasinon och en mängd fritids- och underhållningsalternativ.

Hitta boende – Lägenheter och hus på Costa del Sol

Lägenheter och hus i Marbella

Lägenheter och hus i Fuengirola