Hur fungerar det som uthyrare på hyrboende.se?

Det har aldrig varit enklare och säkrare att hyra ut eller hyra privata semesterboende och korttidsboenden. Hyrboende.se erbjuder ett mer personligt sätt att hitta boenden i Sverige och utomlands, du kommer snabbt igång både som uthyrare och hyresgäst. Du bokar och betalar din bokning online – Säkert och enkelt!

1. Lägg upp ditt boende

Det kostar inget att lägga upp sitt boende för uthyrning. Klicka på ”Hyr ut ditt boende” uppe i högra hörnet. Du är igång på ett par minuter!

Alla dina personliga uppgifter hålls hemliga fram tills det att en bokning är bekräftad, allt för din integritet.

Läs mer

Beskrivning

Det är mycket viktigt med en bra beskrivning. Se till att skriva mycket om allt.

Bilder

Lägg gärna upp många bilder och skriv en liten rad om varje bild. Bilder kan vara avgörande för att få många uthyrningar.

Prissättning

Får du inte många bokningar? Din prissättning kan vara fel! Se vad andra i samma område tar för ett liknande boende och lägg dig i nivå med dom.

2. Ta emot förfrågningar

Ta emot förfrågningar från gäster. Du får snabbt veta om någon ställt frågor kring ditt boende, både via SMS och via mail. Svara snabbt och få nöjda gäster!

3. Godkänn bokningar

Efter det att en bokningsförfrågan gjorts har du 48 timmar på dig att godkänna eller avböja. Du blir informerad via SMS och mail om att du har fått en bokning och har därmed gott om tid på dig.

4. Välkomna dina gäster

När gästen anländer är det viktigt att boendet ser ut som det är utlovat och att det är städat. Det är även bra om ni bestämmer redan innan hur ni ska göra med nyckelhantering.

Du får tillgång till gästens kontaktuppgifter efter att bokningsförfrågan är godkänd.

5. Utbetalning

Tidigast 48 timmar efter att din gäst anlänt betalas dina pengar ut. Detta för att säkerställa att både uthyrare och resenär fullföljt sina åtaganden.

Relaterade artiklar